Bel Wilfred

Bel Wilfred is een uitvaartondernemer die op zoek was naar een nieuwe manier van communiceren. Daarom hebben wij voor we aan de bouw van de website begonnen eerst een compleet nieuw logo en huisstijl ontworpen inclusief een plan om deze nieuwe stijl in de markt te zetten. Gekozen is om voor een frisse, duidelijke en sprekende website die zeker niet te deprimerend overkomt. En dat laatste is natuurlijk nog best uitdagend in deze branche. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een website die zich compleet onderscheidt van zijn concullega’s.

Slide 4
Goede website die aan alles voldoet.
Image is not available
Jan ter Wal, 02-12-2021

Goede website gebouwd die aan alles voldoet. Fijne communicatie en een prima prijs. Top dus!

Image is not available
Slide 4
Blij met de door Nulvijf gemaakte website!
Image is not available
Danny Vestjes, 02-12-2021

Heel blij met de door Nulvijf gemaakte website! Kwamen met een leuk en verrassend design, doen niet moeilijk over aanpassingen en werken door middel van heldere communicatie dus ik raad ze iedereen aan. Tevens leuke, enthousiaste mensen!

Image is not available
Slide 4
Kortom, een echte aanrader!
Image is not available
Wouter de Boer, 04-12-2021

Uitermate tevreden over de geleverde diensten van Nulvijf Webdesign. Je merkt dat ze de juiste mensen met de juiste ervaring hebben want er wordt vanaf het eerste moment goed met je meegedacht. Ze hadden binnen no-time een eerste opzet gemaakt. In een maand stond de website waarbij vooral het meedenken vanuit onze bedrijfsoptiek van grote meerwaarde is geweest. Kortom, een echte aanrader.

Image is not available