Best man standing

Voor traprenovatiebedrijf Best Man Standing hebben we een professionele en gebruiksvriendelijke WordPress-website gemaakt. De site bevat gedetailleerde informatie over de traprenovatiediensten, met voor en na foto’s om de kwaliteit te tonen. Bezoekers kunnen op een aparte pagina de verschillende renovatie-opties verkennen, zoals materialen en kleuren. Klantbeoordelingen en getuigenissen zijn beschikbaar om het vertrouwen van potentiële klanten te vergroten. Op elke pagina is er een duidelijk zichtbaar contactformulier voor het aanvragen van offertes en vragen stellen. Het responsieve ontwerp van de website zorgt ervoor dat deze goed werkt op verschillende apparaten. Kortom, de website biedt een informatieve en aantrekkelijke ervaring, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen ontdekken wat “Best Man Standing” te bieden heeft op het gebied van traprenovatie.

Slide 4
Goede website die aan alles voldoet.
Image is not available
Jan ter Wal, 02-12-2021

Goede website gebouwd die aan alles voldoet. Fijne communicatie en een prima prijs. Top dus!

Image is not available
Slide 4
Blij met de door Nulvijf gemaakte website!
Image is not available
Danny Vestjes, 02-12-2021

Heel blij met de door Nulvijf gemaakte website! Kwamen met een leuk en verrassend design, doen niet moeilijk over aanpassingen en werken door middel van heldere communicatie dus ik raad ze iedereen aan. Tevens leuke, enthousiaste mensen!

Image is not available
Slide 4
Kortom, een echte aanrader!
Image is not available
Wouter de Boer, 04-12-2021

Uitermate tevreden over de geleverde diensten van Nulvijf Webdesign. Je merkt dat ze de juiste mensen met de juiste ervaring hebben want er wordt vanaf het eerste moment goed met je meegedacht. Ze hadden binnen no-time een eerste opzet gemaakt. In een maand stond de website waarbij vooral het meedenken vanuit onze bedrijfsoptiek van grote meerwaarde is geweest. Kortom, een echte aanrader.

Image is not available