Levande

Levande bouwt hoogwaardige Zweedse houten huizen, volledig naar wens van de klant. Voor deze klant hebben we een website gebouwd die zich door de gekozen stijl met het noorderlicht volledig onderscheidt van de concurrenten. Een website die je eenmaal bekijkt en daarna niet meer vergeet. Naast de website is door ons een zeer succesvolle online marketing campagne opgezet met inzet van Google Ads, social media, remarketing en banner ads op specifieke websites uit de branche.

Naast het bouwen van de website en het volledig ontzorgen in de online marketing heeft onze ontwerpstudio het logo en de huisstijl ontworpen.

Slide 4
Goede website die aan alles voldoet.
Image is not available
Jan ter Wal, 02-12-2021

Goede website gebouwd die aan alles voldoet. Fijne communicatie en een prima prijs. Top dus!

Image is not available
Slide 4
Blij met de door Nulvijf gemaakte website!
Image is not available
Danny Vestjes, 02-12-2021

Heel blij met de door Nulvijf gemaakte website! Kwamen met een leuk en verrassend design, doen niet moeilijk over aanpassingen en werken door middel van heldere communicatie dus ik raad ze iedereen aan. Tevens leuke, enthousiaste mensen!

Image is not available
Slide 4
Kortom, een echte aanrader!
Image is not available
Wouter de Boer, 04-12-2021

Uitermate tevreden over de geleverde diensten van Nulvijf Webdesign. Je merkt dat ze de juiste mensen met de juiste ervaring hebben want er wordt vanaf het eerste moment goed met je meegedacht. Ze hadden binnen no-time een eerste opzet gemaakt. In een maand stond de website waarbij vooral het meedenken vanuit onze bedrijfsoptiek van grote meerwaarde is geweest. Kortom, een echte aanrader.

Image is not available