Wizbook

Wizbook maakt handige notitieboeken met een uitwisbare pen waardoor de pagina’s in het notitieboek keer op keer opnieuw gebruikt kunnen worden. We hebben een website in elkaar gezet waarop snel duidelijk wordt wat het product is en wat de grote voordelen van het product zijn. Qua functionaliteit is er een overzichtelijke en visueel aantrekkelijk uitklapbaar offerte formulier gebouwd waarin gemakkelijk de gewenste specificaties kunnen worden worden aangegeven voor het aanvragen van een offerte. Voor klanten die direct een bestelling willen plaatsen is er ook een webshop functionaliteit ge├»nstalleerd zodat het product direct kan worden besteld.

Naast het bouwen van de website hebben we ook gezorgd voor het ontwerp van het logo en de productie van een professionele productvideo voor op de homepage.

Slide 4
Goede website die aan alles voldoet.
Image is not available
Jan ter Wal, 02-12-2021

Goede website gebouwd die aan alles voldoet. Fijne communicatie en een prima prijs. Top dus!

Image is not available
Slide 4
Blij met de door Nulvijf gemaakte website!
Image is not available
Danny Vestjes, 02-12-2021

Heel blij met de door Nulvijf gemaakte website! Kwamen met een leuk en verrassend design, doen niet moeilijk over aanpassingen en werken door middel van heldere communicatie dus ik raad ze iedereen aan. Tevens leuke, enthousiaste mensen!

Image is not available
Slide 4
Kortom, een echte aanrader!
Image is not available
Wouter de Boer, 04-12-2021

Uitermate tevreden over de geleverde diensten van Nulvijf Webdesign. Je merkt dat ze de juiste mensen met de juiste ervaring hebben want er wordt vanaf het eerste moment goed met je meegedacht. Ze hadden binnen no-time een eerste opzet gemaakt. In een maand stond de website waarbij vooral het meedenken vanuit onze bedrijfsoptiek van grote meerwaarde is geweest. Kortom, een echte aanrader.

Image is not available